Daan naar de top!

Daan van der Heyden

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2022  )

Opgehaald

1.330
53% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Nog te gaan:

Ik ben Daan.
Heb mijn hele leven al gesport. Hockey, zeilen, mountainbiken en later motorsport. Tijdens een off-the-road rit in 2017 ging het mis, met een hoge dwarslaesie tot gevolg.

Tijdens de revalidatie in de Sint Maartsenskliniek kwam ik al snel in aanraking met verschillende sporten. Mijn keuze is toen gevallen op rolstoel basketball en train nu met TeamNL op Papendal. Handbiken heb ik er altijd naast gedaan als vrijetijdsbesteding.

Ik vind het heerlijk om zelfstanding m’n rondjes door de Achterhoek te maken. Dit jaar ben ik gevraagd voor de Handbikebattle en ben hier erg enthousiast over.
Met elkaar trainen we ieder week met als doel om samen de top in Oostenrijk te bereiken!

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2022
  • Begeleider Handbikebattle 2022

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.