Ton naar de top!

Ton Arts

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2022  )

Opgehaald

270
10% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Nog te gaan:

Zodra het mogelijk was na mijn revalidatie (2014-2015 van een hoge incomplete dwarslaesie) ben ik gaan handbiken met een aankoppel handbike.

 

Fit blijven was de drijfveer, maar ook je gedachten verzetten. Ik kwam steeds meer enthousiaste handbikers tegen die aan de Battle hebben meegedaan en of dat ook iets voor mij was? Ja dus!!

 

Ik mag nu voor de derde keer (2 jaar niet doorgegaan door de Corona) gaan trainen en hopelijk gaat de battle op 23 juni door. Ik zal supertrots zijn als ik dit “klusje” in juni heb geklaard!

 

Nu gaan we wekelijks trainen met enthousiaste teamgenoten en begeleiding, zodat iedereen na 20 km de finish haalt en hopelijk ook als MaartenMasters te eindigen bij de eerste 3 in de klassering!

 

 

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2022
  • Begeleider Handbikebattle 2022

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.