Maar die berg opkomen zal ik!!

Vincent Spiegelenberg

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2022  )

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Nog te gaan:

Kan het niet linksom dan doe ik het wel rechtsom.
Maar die berg opkomen zal ik!!

 

Het leven kan raar lopen. In juni 2021 vloog ik nog tijdens mijn vakantie in Oostenrijk. Ik ben een fanatieke parapenter en op 21 juni 2021 ging het goed mis! Ik kreeg een ongeluk en hield er een dwarsleasie aan over. Das vette pech. Na een relatief korte revalidatie, zag ik weer mogelijkheden tot bewegen. Dit heeft mij positief geholpen bij mijn revalidatieproces. Ik kreeg weer plezier en energie uit het sporten. Zo ontdekte ik het rolstoelrugby.

Ondertussen werd ik door de medewerkers van de Sint Maartenskliniek uitgedaagd om mee te doen aan de handbikebattle. Nou die uitdaging wil ik wel aan gaan. Hoe mooi zou het zijn, om samen met mijn vriendin, Jacqueline, te gaan trainen om boven op de berg te komen.

 

Vorig jaar nog vliegend en nu met de handbike. In 2022 wil ik 23 juni in Oostenrijk de top gaan bereiken, samen!! Dat kunnen we niet alleen. Hierbij hebben we jullie hulp nodig om deze fantastische uitdaging te doen slagen.

 

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2022
  • Begeleider Handbikebattle 2022

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.