Handbikebattle 2022 - Vooral genieten onderweg naar de top!

Gerard Bolscher

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2022  )

Opgehaald

1.015
67% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

Als oudste van het Roessingh Riders peleton, wil ik me ook graag voorstellen.

Ik ben Gerard Bolscher, 69 jr. en geboren en getogen in Bornerbroek. Voorheen werkzaam in de agrarische sector, later als "eigen rijder", totdat een fataal ongeval daar abrupt een einde aan maakte. Ik stond - zogezegd - op het verkeerde moment op de verkeerde plaats - letterlijk. Zwaar gewond werd ik afgevoerd naar het UKM in Munster waar o.a. een dwarsleasie geconstateerd werd.

Je wereld stort ineen. Niet meer kunnen lopen. Rolstoel patient. Veel is tijdens mijn revalidatie bij het Roessingh hersteld, behalve mijn "beenwerk". In die periode werd ik door mijn therapeut gevraagd om mee te doen aan de Hand-Bike-Battle in Oostenrijk. Een onverwachtte vraag.

Daar moet je toch jonge en energieke mensen naar toe sturen ! Maar na aandringen van mijn therapeut en "het thuis nog eens overlegd" hebbende voelde ik me toch vereerd dat ik er voor gevraagd ben. Toch een hele eer !

En dan begint het. Jezelf opladen om daar een goede prestatie neer te zetten. Je hebt foto', video's en beleving van deelnemers uit voorgaande jaren gezien en gehoord en dat doet wel wat met je !!! Zo'n prestatie wil ik daar ook neerzetten. Dus trainen - trainen en nog eens trainen. En dan gooit corona roet in het eten. Editie 2020 wordt gecanceld.

Natuurlijk is al dat trainen goed voor je gezondheid, dus vooral door doen, maar toch …..... Editie 2021 wordt eveneens gecanceld. Dat demotiveerd. Vooral voor mij - op mijn leeftijd. Hoelang kan ik dit nog ? Zolang je het wilt !!!

Dus nu op voor de derde ronde.

We zijn weer druk met z'n allen aan het trainen en nu lijkt alles er op dat "we die berg in Oostenrijk"gaan bedwingen op 23 juni a.s. Dat is deelnemers voorgaande jaren gelukt, dat gaat ons nu ook lukken  !!!!!!!!

Samen met het hele ondersteunende team van het Roessingh gaan we er voor  !!!!!

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2022
  • Begeleider Handbikebattle 2022