Samen de berg bedwingen

Marlies Visser

( Lid van team: Roessingh Riders )

Opgehaald

585
39% bereikt van mijn streefbedrag € 1.500

Ik ben Marlies Visser uit het Achterhoekse Eibergen. In 2022 viel ik van mijn paard met een incomplete dwarslaesie tot gevolg. Het leven werd van de ene op de andere dag compleet anders. Van maart tot augustus hielp het team van Roessingh mij letterlijk en figuurlijk weer op de been. Vorig jaar ben ik meegegaan naar Oostenrijk om aan de Handbikebattle 2023 mee te doen.
Ik fietste toen voor mijn kinderen. Ik wilde ze laten zien dat je nooit op moet geven, wat er ook op je pad komt. Ik heb in 2023 de berg bedwongen en mijn kinderen waren daarbij.
Dit jaar mag ik weer mee met Team Roessingh Riders. Maar dit jaar fiets ik voor mijn lieve man en daarmee voor alle partners van mensen met een dwarslaesie. Want een dwarslaesie heb je niet alleen en de hobbels in het leven moet je samen nemen, de berg samen bedwingen. Veelal figuurlijk, soms letterlijk.

We gaan als team in 2024 de Kaunertaler Gletsjer beklimmen en we gaan het halen; handbikers, buddy´s, teamgenoten, partners, kinderen, vrienden... let´s go!