Rob Koskamp - Voor de tweede keer naar de top!

Roessingh Riders

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2023 )

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Nog te gaan:

Hoi,

Ik ben Rob Koskamp, 23 jaar en woon op de boerderij in Aalten.

Helaas heb ik op 22 mei 2021 een eenzijdig auto ongeluk gehad. Na een week ziekenhuis met conclusie dat ik een complete dwarslaesie heb oplopen ben ik over geplaatst na het Roessingh waar ik een goeie 3 maanden verbleven ben.

In de revalidatie was al sprake of ik wilde meedoen met de handbikebattle 2022. Na even twijfelen besloten om toch mee te doen. Ik ben toen gaan trainen vanaf Dec. 2021 en heb ook de editie gefietst van 2022.

Een hele leuke ervaring met vrienden en familie met als kers op de taart de top weten te halen met een mooie tijd.

Het handbiken heeft mij zowel mentaal als fysiek zoveel gebracht dat ik eigenlijk niet meer ben gestopt met fietsen sinds Dec. 2021.

Nu krijg ik weer de kans om mee te doen met de editie van 2023. Een uitdaging die graag aan ga, maar dit jaar niet om boven te komen maar om de tijd van vorig jaar aan te pakken.

Om het dit jaar ook weer te realiseren en mee te helpen aan het team zodat dit mooie team ook qua materiaal ets. intact blijft vraag ik jullie om een kleine sponsering voor mij en het team zodat nog vele mensen deze mooie uitdaging aan kunnen gaan en van het mooie Oostenrijk kunnen genieten.

Met vriendelijke groet,
Rob

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2023
  • Begeleider Handbikebattle 2023