Rob Koskamp - Voor de tweede keer naar de top!

Roessingh Riders

( Deelname Handbikebattle | Deelnemer Handbikebattle 2023 )

Opgehaald

1.080
108% bereikt van mijn streefbedrag € 1.000

Nog te gaan:

Hoi,

Ik ben Rob Koskamp, 23 jaar en woon op de boerderij in Aalten.

Helaas heb ik op 22 mei 2021 een eenzijdig auto ongeluk gehad. Na een week in het ziekenhuis te hebben gelegen, met conclusie dat ik een complete dwarslaesie heb oplopen, ben ik over geplaatst naar Roessingh. Daar ben ik ruim 3 maanden verbleven.

In de revalidatie werd ik al gevraagd om deel te nemen aan de handbikebattle 2022. Na even twijfelen, heb ik besloten om toch mee te doen. Ik ben toen gaan trainen vanaf Dec. 2021 en heb ook de editie gefietst van 2022.

Een hele leuke ervaring met vrienden en familie, met als kers op de taart het behalen                              van de top binnen een mooie tijd.

Het handbiken heeft mij zowel mentaal als fysiek zoveel gebracht dat ik eigenlijk                                      niet meer ben gestopt  met fietsen.

Nu krijg ik weer de kans om mee te doen. Editie van 2023. Een uitdaging die graag aan ga, maar dit jaar niet om boven te komen maar om de tijd van vorig jaar te verbeteren.

Om de deelname van mij en andere Roessingh Riders ook dit jaar weer te kunnen realiseren en het mooie team te helpen om te kunnen voortbestaan, vraag ik jullie om een kleine sponsoring. Dit zodat nog vele mensen deze mooie uitdaging aan kunnen gaan en van het mooie Oostenrijk kunnen genieten. 

Met vriendelijke groet,
Rob

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2023
  • Begeleider Handbikebattle 2023