Boost voor Joost - Geef Joost een fijn thuis!

Opgehaald

17.523
87% bereikt van het totaalbedrag € 20.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen
Afgelopen juni ging Joost met zijn vrienden en vriendin zwemmen bij een waterplas in Helmond. Wat als een mooie zonnige dag begon eindigde in een inktzwarte dag voor hem. Joost kreeg een tragisch ongeval tijdens het zwemmen en liep daarbij een hoge incomplete dwarslaesie op. 
 
Net 16 jaar geworden en geslaagd voor zijn middelbare school had hij hele andere plannen in de komende periode. Met ambulance werd hij naar het ziekenhuis in Nijmegen  gebracht waar hij vier weken heeft gelegen waarvan twee weken op het intensive care. Na een half jaar intern in het revalidatiecentrum te hebben doorgebracht wisselt Joost inmiddels periodes af met verblijf in de Sint Maartenskliniek en met tussenpozen is hij thuis.
 
Ook het leven van de rest van het gezin Brouwer (vader Pieter, moeder Charlotte, broer Luuk en zusje Fleur) veranderde van de ene op de andere dag in een leven vol zorgen over Joost. Het is de grootste nachtmerrie van iedere ouder als je kind iets overkomt. Naast alle medische zorgen en de emotionele rollercoaster waarin het gezin in terecht is gekomen, hebben ze nu ook financiële zorgen. 
 
Joost sliep op zolder maar hier kan hij niet meer naar toe. Op dit moment staat er een speciaal bed in de huiskamer maar dit kan maar een tijdelijke oplossing zijn. Joost verdient weer een eigen fijne plek in huis waarin hij straks met zijn rolstoel goed in kan bewegen. Het goede nieuws is dat er verbouwd kan worden in hun huidige woning. Echter het slechte nieuws is dat dit geld kost, veel geld.... in totaliteit maar liefst € 175.000!
 
Wij hopen dat wij middels deze actie een beroep mogen doen op jullie vrijgevigheid om de familie Brouwer financieel te ondersteunen. Het zou ontzettend veel betekenen voor ze en betekenen dat ze geen zorgen omtrent financiën hoeven te hebben en zich volledig kunnen focussen op het herstelproces van Joost.  
Doen jullie mee om ervoor te zorgen dat Charlotte en Pieter hun huis kunnen verbouwen zodat Joost weer een fijne slaap - en badkamer heeft als hij weer naar huis mag na zijn revalidatieperiode?"
 
Alvast bedankt!
Stichting Boost voor Joost