Begeleiding MaartensMasters

Begeleiding Maartensmasters

( Deelname Handbikebattle | Begeleider Handbikebattle 2022  )

Opgehaald

0
0% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Nog te gaan:

Wij zijn zes enthousiaste werknemers van de Sint Maartenskliniek die de deelnemers ondersteunen in hun weg naar de top van het Kaunertal in Oostenrijk. 

 

Ons team bestaat uit:

Inge Arts: fysiotherapeut 

Bas ten Barge: verpleegkundige 

Annemiek van den Berg: ergotherapeut 

Esmee Mees: ergotherapeut 

Ellen van Veen: fysiotherapeut 

Lise Wilders: bewegingstechnoloog

 

Wat doen we:

Trainen, trainen, trainen en nog meer trainen. Samen met de handbikers bereiden we ons voor op een grandioze battle. We ondersteunen in de organisatie, we faciliteren de trainingen en juichen ze natuurlijk 23 juni naar de top!

 

Waarom doe we mee:

Een geslaagde HandbikeBattle begint met een gedegen voorbereiding. We beginnen daarom een half jaar vóór de battle met een intensief trainingsprogramma en het organiseren van de randzaken.

Onze trainingen zijn erop gericht om goed voorbereid en op elkaar ingespeeld naar Oostenrijk te kunnen afreizen. We werken daarbij aan een gelijk basisniveau voor het gehele team en bouwen daarop voort door optimalisatie per individuele deelnemer. Teambuilding speelt een centrale rol, ten slotte doen we het met elkaar!

 

Waarom doneren:

U kunt zich voorstellen dat deelname aan deze HandbikeBattle de nodige kosten met zich meebrengt. Zo zijn er o.a. kosten voor een aangepast hotel, is er (aangepast) vervoer en materieel nodig. Daarbij vragen we uw hulp!

U kunt voor onze deelnemers de steun in de rug zijn om met hun handbike de Ochsenalm te beklimmen, daarbij hun eigen grenzen te leren verleggen en hen bovendien een unieke levenservaring mee te geven.

Met uw sponsoring van de MaartensMasters geeft u onze deelnemers een onvergetelijke levenservaring en heeft u onze waardering en dank. 

Beschikbare activiteiten:

  • Deelnemer Handbikebattle 2022
  • Begeleider Handbikebattle 2022

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.