Team Mariëtte Hehakaya

Music for the mind

Opgehaald

3.563
98% bereikt van het totaalbedrag € 3.630

Als concertpianist en componist, gleed ik langzaam op m’n 30e in coma omdat er in mijn hersenschors een bloedpropje zat. Na 3 dagen kwam ik hieruit maar was op dat moment vanaf m’n 8e rugwervel volledig verlamd. 

Nu zie je het niet meer; N.A.H “niet aangeboren hersenletsel”

“Elke dag leveren mensen met welk letsel dan ook zichtbaar of niet, topsport. Zowel lichamelijk als geestelijk. Het kunnen aansturen en coördineren van beweging, dus simpelweg het leren praten, lopen, fijne motoriek etc. etc. kan alleen maar, met een dosis doorzettingsvermogen en een goed revalidatie programma. 

Hierbij is sport en muziek essentieel! 

Ik; Mariëtte Hehakaya ervaringsdeskundige en een levend voorbeeld, ondersteun daarom de activiteiten van Rob Harmeling voor de Maartens Foundation met mijn team.

Beschikbare activiteiten:

  • Meefietser (0/17 Beschikbaar)
  • Revalidant meefietser (1/17 Beschikbaar)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.